FORANDRET FAKTA 2017 – VED NAVNET STIANNA «STIAN» FRIDA-KRISTIN CHAN COCO DUSJFUNYOGA MUZZINYXHOLEN

Forandret avsnitt og navn som følger teksten: Stianna «Stian» Frida-Kristin Chan Coco Dusjfunyoga Muzzinyxmagicholen   (født 9. mars 1991 -) (2017 -) 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9. Hvis det vanskelig å si det, har skrevet slik: «Stian Holen» (født 9. mars 1991 -) 0 Stianna Frida-Kristin Chan Coco Dusjfunyoga Muzzinyxmagicholen (2017 -) 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Æ, Ø, Å – hvis det lettere å si det, bli det ved navnet; «Stian Holen» Stianna Frida-Kristin Chan Coco Dusjfunyoga Muzzinyxmagicholen

Forandret avsnitt som følger teksten: Det betyr «vandreren, vandringsmann, går med godhjertede lange steg, gunst, nåde, svevendebobler, vakker, fred, kristen, salvet, kalender, jodler, tegn, bevegelse, morsom, ren, magi, marsjere, musikk, regler» i nasjon med kokokjønn og karmakjønn av alle språklige, sammenlikne med norske språket i global (FN) 200 land! Har skrevet slik: Det betyr «vandreren, vandringsmann, går med godhjertede lange steg, gunst, nåde, svevendebobler, vakker, fred, kristen, salvet, kalender, jodler, tegn, bevegelse, morsom, ren, magi1, marsjere4, musikk3, regler2» i nasjon med kokokjønn og karmakjønn av alle språklige, sammenlikne med norske språket i global (FN) 200 land!

Forandret avsnitt og navn som følger teksten under:

  • Stian i anførselstegn mellom Stianna og Frida-Kristin er opprinnelig mannsnavn, men kokokjønn og karmakjønn kan/bli som jentenavn eller kvinnenavn og kallenavn. Etternavn Muzzinyxmagicholen i Nasjon med Kokokjønn og karmakjønn kan forkorte ned til med opprinnelige etternavn Holen, hvis det ikke kan å si fulle navn i Nasjon med Kokokjønn og karmakjønn: Stianna «Stian» Frida-Kristin Chan Coco Dusjfunyoga Muzzinyxmagicholen, kan forkorte ned bokstav vis som Stianna med S, «Stian» med S, Frida-Kristin med F, Chan med C, Coco med C, Dusjfunyoga med D, Muzzinyxmagicholen med M, rundt i Global (FN) 200 land.

Jentenavn eller kvinnenavn og kallenavn: Stian betyr bare «vandreren og går med godhjertede lange steg» i Nasjon med Kokokjønn og karmakjønn!!!!!!!! Har skrevet slik;

  • I anførselstegn med fornavn Stian er opprinnelig mannsnavn og etternavn Holen er opprinnelig, parentes med fødselsdato 9. mars 1991 – foran Stianna, men med Kokokjønn og karmakjønn kan/bli fornavn Stian som jentenavn, kvinnenavn og kallenavn betyr bare «vandreren og går med godhjertede lange steg» i Nasjon med Kokokjønn og karmakjønn. Etternavn Muzzinyxmagicholen i Nasjon med Kokokjønn og karmakjønn kan forkorte ned til med opprinnelig etternavn Holen. Forkortelsen ved bokstav s for Stianna, s for «Stian», f for Frida-Kristin, c for Chan, c for Coco, d for Dusjfunyoga, m for Muzzinyxmagicholen, rundt i Global (FN) 200 land. Hvis det vanskelig å si fulle navn, har forandret navnet hvis det lettere si det fra 2017 og fremover. Svaret avnitt øverst!!!!!
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *