LATTERKRAMPE (2017 -) Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten

Nasjon, Koko og karma 2017 – & Sangtekst 2017 –

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten en svenske måtte amputere en for, og ble sprintmester med gummifot, den andre måtte amputere en arm, og ble verdensmester i spydkast, den tredje amputerte hodet, og ble statsminister i Sverige.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten alle barna likte Manchester United unntatt Ann, likte Brann.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten alle barna slukket brannen unntatt Jan, var pyroman.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten presten: – det er ikke kommet er et eneste menneske i kirken i dag. ikke en gang organisten! hvem skal spile da? klokken: – Brann mot Lillestrøm!

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten – vet du hvorfor det svenske brannvesenet bruker så lang tid på å rykke ut? – nei. – fordi de først må kalle inn orkesteret som skal spille sirena.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten – mamma, mamma, snufs, jeg vil ikke på fotballkamp i dag. de andre er så ekle mot meg, snufs, snufs. – så, så, du er nok nødt til å gå. – hvorfor det? – du er jo treneren til Brann.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten det var en med svart hår og en med rødt hår. med svart hår spurte med rødt hår hvordan det var å ha brann i håret. – det vel du, svarte med rødt, du som bare har asken igjen.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten – har du hørt om som var redd for å gå på fotballkamp? – nei. – var redd for brann.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten en Brann-supporter, en Viking-supporter, RBK-supporter og Vålerenga-supporter sto på kanten av et stup. – dette gjør jeg for Viking, sa Viking supporteren og hoppet utfor. – dette gjør jeg for Vålerenga, sa Vålerenga supporteren og utfor. – dette gjør jeg for Brann, sa Brann supporteren og kastet RBK supporteren utfor kanten.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og vile vesten det satt en gråhåret og en rødhåret på en cafe. så sa den gråhårete til den andre: – hvordan er det å ha brann i håret? – det vet vel du som bare har aska igjen.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten i hvilken by i Norge er det flest pyromaner? Svar: Bergen, fordi mange tusen går og ser på brann annen hver helg.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten alle barna løp fra brannen, unntatt Sam, var Brannmaske.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten alle barna hørte brannalarmen og løp ut, unntatt Synnøve, var en av de døve.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten hvilket sted er det flest brannalarmer? Svar: Bergen for der blir det ropt brann, brann hele tiden.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten – vet du hvordan fotball laget Brann ble skapt? – nei – fordi lyn slo ned.

Annonser

One thought on “LATTERKRAMPE (2017 -) Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten”

  1. Nasjon, Koko og karma 2017 – besvarelse som lesing

    Sangtekst 2017 – besvarelse som synging

    men dagens blogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *