LATTERKRAMPER (2017 -) Godhjertede lykkebringende visdom drager, pirater og ville vesten

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten alle barna var utenfor fengselet unntatt Pernille, hadde for høy promille.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten alle barna var på besøk i fengselet unntatt Helle, satt på enecelle

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten en lege rømmet fra fengselet og vakten sa det slik: – hjelp, ortopeden er på frifot.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten to snakket sammen. den ene sa: – far min har satt sammen en helt ny bil. tok hjulene fra en Mercedes, grillen fra en Audi og støtfangeren fra en BMW. hva fikk da? undret den andre. – fengsel i seks måneder!

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten har du hørt om som ikke fikk lov til å ha undulat fordi faren var fengselsfugl og satt i buret?

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten hvordan gikk det med svensken som gikk rundt og sa at alle i regjeringen var dumme? svar: fikk to års fengsel for å ha røpet en svensk statshemmelighet.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten alle barna var i fengsel, unntatt Sofi, var fri.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten to innsatte har flyktet fra landsfengselet. den ene er 210 cm høy, og den andre er 140 cm høy. politiet leter nå høyt og lavt etter fangene.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten i fengselet spør en fange sin vokter: – hvorfor er det gitter foran vinduet? – det er av sikkerhetsmessige hensyn. – hva? hvem er det som er så dum at vil bryte seg inn her??

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten har du hørt om som kunne velge mellom 4 dagers fengsel eller 500kr? tok pengene.

Godhjertede lykkebringende stor visdom drager, pirater og ville vesten politisjefen: – pass på de fangene i celle C1! vakten: – OK, hvis det blir noe bråk så er det rett ut!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *